ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗΝέα     |    Επικοινωνία

 

Microsoft Office Specialist®

Οι εξελίξεις στην Τεχνολογία και την Εκπαίδευση, μας φέρνουν αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις στον τομέα της απόκτησης και της πιστοποίησης γνώσεων σε όλους τους τομείς. Η Σχολή μας, στην προσπάθειά της να προσφέρει στους μαθητές της όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση και εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους, εξασφάλισε και παρέχει από την άνοιξη του 2004 μια σειρά από πιστοποιήσεις στις γνώσεις τους πάνω στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι μοναδικές στο είδος τους με παγκόσμια αναγνώριση. Τα παιδιά μας θα εφοδιάζονται με διπλώματα αναγνωρισμένα που θα τους είναι απαραίτητα τόσο στην μετέπειτα πανεπιστημιακή τους ζωή, αλλά και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Έτσι στο σύγχρονο εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών μας, παιδιά όλων των βαθμίδων θα μπορούν να εξετάζονται πιστοποιώντας τις γνώσεις τους στα επίπεδα IC 3 και MS Office S pecialists . Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι οι μόνες αναγνωρισμένες από την MICROSOFT και το εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Σχολής μας θα είναι Εξεταστικό Κέντρο, όπου με την επίβλεψη των καθηγητών μας θα γίνονται οι εξετάσεις σε on line σύνδεση με την MICROSOFT στις Η.Π.Α. Έτσι τα παιδιά μας θα μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα επίπεδα:

IC3

IC 3 με τρεις θεματικές κατηγορίες:

1. Βασικές αρχές Η / Υ (Computing Fundamentals)
2. Εφαρμογές « κλειδιά » (Key Applications)
3. Η ζωή στο δίκτυο ( Living on line)

Πρόκειται για έναν πολυμορφικό τρόπο εξέτασης και χρήσης με προσιτό κόστος βασισμένο σε παγκόσμιο πρότυπο. Η διαδικασία είναι ηλεκτρονική και απόλυτα ασφαλής και αξιόπιστη.

Microsoft Office Specialist

M.O.S (Microsoft Office Specialist):
1. MS Word
2. MS Excel
3. MS Powerpoint
4. MS Access
5. MS Outlook

Είναι το μόνο αναγνωρισμένο πρόγραμμα πιστοποίησης από τη MICROSOFT που προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση γνώσεων και παραγωγικότητας στη χρήση των εφαρμογών του Microsoft Office που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από το 95% των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι μαθητές μας θα μπορούν να εξετάζονται κατόπιν αιτήσεώς τους σε ημερομηνίες που θα καθορίζονται από τη Σχολή. Οι δυνατότητες για να εξεταστεί κάποιος είναι απεριόριστες και από τη Σχολή θα παρέχεται υλικό για το περιεχόμενο της εξέτασης και κάθε είδους πληροφορία στους ενδιαφερόμενους.

Με τη βεβαιότητα ότι οι μαθητές μας θα αξιοποιήσουν τη νέα αυτή δυνατότητα που τους παρέχεται από τη Σχολή μας, ευχόμαστε η νέα αυτή παροχή να αποτελέσει εφόδιο για το μέλλον των παιδιών μας.